- Telefon:  Kontakt oss
Forsiden Bjørndalen gårdsbarnehage Om barnehagen
Skriv ut siden Skriv ut siden 

Om vår barnehage

 

|

Bjørndalen gårdsbarnehage ligger på et småbruk og er omringet av husdyr og flott natur.

Her blir barna kjent med dyrene våre. Dyr vi har er:  2 shetlandsponnier, 4 geiter, 1 esel 1 minigris, kyllinger, 13 høner, 1 påfugl, 8 kaniner, 1 katt. Hver avdeling har daglig stell og foring av dyrene, som barna er delaktig med.

Vi har laget vår egen leirplass i skogen, som vi kaller Indianerskogen hvor vi  besøker 1-2 dager i uken. Her tenner vi bål med barna, spikker og sager, leker med taubane,utforsker skogen, tar med hestene/geitene opp i skogen, slik at de får beitet.

Barnehagebussen vil være et supplement til barnehagen, for de største barna i alder 4-6 år. Bussen tar barna med på dagsturer rundt om i Drøbak,Hurum og Røyken, og den vil oppsøke egnede plasser for lek og lære i våre kommuner. På dager med elendig vær vil bussen kjøre til andre steder for innendørs aktiviteter, feks bibliotek, museum etc. Se på www.barnehagebussen.no og få et inntrykk av hva den kan tilby barna føskolestart.     

Vi er stolte over at vi har valgt å barnehagebuss da vi kan tilby barna å bli kjent i vårt distrikt og våre kommuner - dette blir et lærerikt og morsomt år for barna, før de starter på skolen.                                                                  

 

I vår barnehage får barna ri på hest og ha mye nærkontakt med dyr, male med kunstmaler hver onsdag, dra på turer med bussen, være aktiv i matlaging, skogsturer og eventyr. Generelt sett er vi en litt annerledes barnehage, der vi ansatte er frie til å gjøre mye spennende med barna. Vi snekrer gjerne med barna, eller tar de med opp i skogen for å sage kvister til geitene og kaninene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Webmail |  © 2018 Kontakt oss |  Kontaktinformasjon |  Telefon: 32 79 81 70